fbpx
hayallerimi-nasil-manifestlerim

İçindekiler

Son dönemde sende mutlaka birinin “manifest ettim” veya manifestliyorum dediğini duymuşundur hata çekim yasası ve enerji frekansları gibi sözcükleri gibi cümleler sürekli karsına çıkıyordur mutlaka değil mi? Manifest etmek hayatına çekmek istediğini her şeyi yani hayalindekileri çekme gücüdür ve ben son derece spirituel bir varlık olarak sana söyle söylegim, evet bu mümkün çünkü sen kendi hayatının yaratıcısısın ve hayatına istediğin her şeyi çekebilir ve yaratabilirsin. Tekrar söylüyorum her şeyi istediğini her şeyi çekebilme gücüne sahipsin.

Ancak fark ettiğim bir şey var ki, pek çok insan Manifest etmenin sadece hayal etmek ve dilemek gerektiğini düşünüyor. Ben hayalimi evrene gönderdim simdi gerçekleşmesini bekliyorum. Ne yazık ki burada seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım çünkü bu o kadar basit değil. Manifestlediginin gerçekleşmesi için sende de bir çaba sarf etmen gerekiyor.
Diyelim ki dileğin kendi işini kurmak veya banka hesabında 1 milyon Euro’ya sahip olmak ve ya mutlu bir beraberlik yaşamak istiyorsun. Sonra diyorsun ki iste ben hayalimi Evrene gönderim simdi koltuğumda da oturup Manifestimin gerçekleşmesini bekliyorum… Üzgünüm ama bu böyle mümkün degil. Bu şekilde asla hayalin gerçekleşmeyecek. Güzel olan haber su ki, bu dünyada sonsuz miktarda para, bolluk ve hepsinden önemlisi çok fazla sevgi var ve bu demek ki manifestlemek istediğin her şeyi hayatına çekmen mümkün. Sadece nasıl yapacağını bilmen gerekiyor.
Bugünkü podcast bölümümde artik bir manifest uzmanı olarak sana 6 temel elementten oluşan doğru formülü sunmak istiyorum çünkü sende de tipki benim gibi istediğin her şeyi hayatına çekebileceğine inanıyorum.

Manifest formülünün 1. Elementi:

Niyetindir. Önce niyet edeceksin sonra niyetini beyan etmen gerek ve her şeyden önce manifestlemek istediğini gerçekten tüm kalbinden istemen gerek. Kendine karşı dürüst olmayan ya da arzularını veya isteklerini ifade etmeye cesaret edemeyen pek çok insan tanıyorum. Sen istediğinden emin değilsen evren sana istediğini nasıl verebilir ki?
Bu yüzden öncelikle ne istediğinden 100 de 100 emin ol. Sonra da bunu neden istediğini düşün. Bir örnek vermek gerekirse, milyoner olmak istiyorum çünkü o zaman bu dünyada iyilik yapmak ve diğer insanlara yardım etmek için çok fazla param olacak. Bir başka örnek de, yazmayı sevdiğim ve insanlara ilham verebilecek bir şeyler anlatabileceğim için, bir kitap yazmak istiyorum veya kendini potansiyelimi açığa çıkarabileceğim bir iş istiyorum. Bir başka örnek daha, cok mutlu ve sevgi dolu bir beraberlik veya evlilik istiyorum çünkü koşulsuz sevgi vermeye ve almaya hazırım. Bunun gibi binlerce hayaler var. Sende yaratıcılığını serbest bırak, ancak ne istediğini ve neden istediğinden emin ol.

Manifest formülünün 2. Elementi:

Kendini vizyonunuzda gör ve hisset. Bu çok temel bir elementtir. Kendini vizyonunda veya hayalinde görmen gerekir, hayalin gerçekleştiğinde nasıl hissediyor olacaksın. Diyelim ki kitabını yazdın ve kitabının ilk baskısını elinde tutuyorsun, o anda nasıl hissediyor olacaksın? Muhtemelen mutlu, gururlu ve neşe dolu hissediyor olacaksın değil mi veya hayallindeki evde yaşıyorsun, evin balkonunda kahveni yudumlarken ya da bahçede çocuklarınla oynadığında, nasıl hissediyor olacaksın? Burada önemli olan sanki dileğin çoktan gerçekleşmiş gibi, ve hayalindeki hayati yaşıyormuşsunuz gibi düşünmen gerek ve bunu bunu kalbinden hissetmen gerek. Cünkü onaman evrene doğru enerji gönderiyor olacaksın.
Manifestledigin gereceklermiş olsa nasıl yaşarsın ve nasıl hissedersin, en önemlisi o zaman sen kim olursun? Bunun bilicinde olarak düşünmen ve hissetmen gerek. Bu dünyada her şey bolca var, sende bunun farkında olduğunda ve senin içinde her şeyin mümkün olduğunu anladığında gerçekten istediğin her şeyi manifestleye bilirsin.

Manifest formülünün 3. Elementi:

Bırakmak ve iyileşmektir. Ve bu Element aslında en önemli olan elementtir.
İyileşmek derken neyi kastediyorum sana anlatayım? Manifest gücüne gerçekten ulaşmak için, seni sınırlayan ve engelleyen tüm inançları bırakman gerekir. Ben de son birkaç yılda beni sınırlayan inançlardan kurtuldum. Simdi ise istediğim her şeyi hayatıma çekebildiğimin farkındayım ve özelikle gecen yılın başında manifestligim her şey bir yilda kolaylıkla hayatıma geldi.
Manifestlemenin harika olan yani, tek seferlik olmaması, her zaman manifestlemeye devam edebilirsin, bir dileğin kabul olduğunda veya hayatına geldiğinde bir sonraki gelir, ve sen yeniden daha büyük, daha güçlü bir sekilde manifestlersin.. Evrende sınır yok. Tekrar söylüyorum bilmen gereken tek şey, sen kendi hayatının yaratıcısını. Ancak bunu anladığında ve seni limite eden tüm inançlarını artık ardında bırakmaya hazır olduğunda tamamen Manifest gücüne sahip olucaksin.
İnançların seni sınırladığını nasıl fark edebilirsin diye soruyorsundur beklide simdi. şu şekilde anlayabilirsin. Finansal özgürlük içinde yaşamak istediğini var sayalım ancak küçük yaşlardan itibaren paranın kötü bir şey olduğunu öğrendiğinsen yani ebeveynlerin evde para yüzünden hep tartışıyorlardıysa veya sana paranın sadece zenginlerde olduğunu ve kötü bir şey olduğunu, az ile kanaat etmen gerektiğini öğretilerse sen bu bilgileri bilinç altına yerleştirmiş olursun. Böylece bugün sende de bir şekilde paraya karşı olumsuz bir tutum sahibi olursun ve para sana asla akmayacaktır. Elbette çalışarak para kazınıyorsundur ama sadece geçine bileceğin kadar gelir ve ay sonu gelmeden de büyük bir ihtimal ile bitmiş olur. Özelikle biz kadinlarin yetişme biçiminde, kadın kısminin bir görevi vardır oda evde çocuk büyütmektir. Bize çoğu zaman hiç kizim sen ilerde para kazanabilirsin hata çok basarli olub cok güzel paralar kazanabilirsin denmedi çünkü bizim görevimiz anne olmak, ev isleri ile ilgilenmek ve esinin sana verdiği ile geçinmektir değil mi?
Şimdi para hakkında gerçekten nasıl düşündüğüne bakmalısın, para iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi, neden para hakkında bu şekilde düşünüyorum, bunu hayatımın neresinde öğrendim gibi sorular sorabilirsin kendine.
Başka bir örnek daha vermek istiyorum, bir kitap yazmak istiyorsundur ama cesaret edemiyorsundur ya da ben yapamam ya ben kim kitap yazmak kim diye düşünüyor olabilirsin. Muhtemelen yeterince iyi olmadığına ve yetersiz olduğunu öğrenmişsindir hayatinin bir döneminde. Bir de biz Türklerde rezil olma korkusunu izlemliyorum. Konu komsu ne der, rezil olmak var isin ucunda deyip o çok yazmak istedikleri kitapları hiç yazamıyorlar ve o hep bir hayal olarak kalıyor. Buda kendine yeterince inanmadığının ve güvenmediğin içindir.
Benim verdiğim sadece bir kaç örnek ama bu gibi inançlar ve düşünceler her türlü bilinçaltı saklanmış inançlar için geçerlidir. Bu inançlar seni bugüne kadar bir şekilde korudu ve sana hizmet etti ama artık onları değiştirmen gerekiyor çünkü seni sınırlıyorlar ve tam da bu yüzden bu inançlarını bırakman ve yerine seni güçlendiren sana manifestlemek istediğin tüm güzellikler için destek olacak inançlar yerleştirmelisin.

Manifest formülünün 4. Elementi:

Şükran, hayatında var olan ve geçmişte yasadığın her tecrübeye şükret. Ancak şükran dolu olduğunda yeni güzellikler bolluk içinde sana gelebilir. Yokluk ve kitlik düşüncesinde olursan örneğin her şey berbat, hayat çok yorucu ve cok zor, keşke çok param olsaydı o zaman her şey daha kolay olurdu gibi düşünceler de olursan, evren sana asla manifestlemek istediğini getirmeyecektir tam aksine bu duygular ve düşünme kalıbında kalman için gereken ne varsa o gelir. Aslında birde böyle bakarsan, bugüne kadar olan her şey seni bugün olduğunun kişi yapmıştır. Kötü deneyimler olsalar bile, çünkü tam da bu deneyimler her zaman büyüme potansiyelini beraberinde getirir. Hayatta her şey bizim içindir, hayat asla bize karşı değildir. Bunun farkına varır ve kurban rolünden çıkıp şükran duyarsan, istediğin her şeyi yaratabilirsin.

Manifest formülünün 5. Elementi:

Enerjin, enerjini bugün ne için harciyorsun, sende de bu gezegende enerjini tüketmek için kullanan çoğunluktan biri misin? Tüketmek derken medya tüketimini kastediyorum. İnsanların ortalama 12,5 yıllarını cep telefonlarında geçirdiklerini biliyor muydun? Bu korkunç bir rakam değil mi? Eğer bos zamanlarının sürekli sosyal medyada gezinerek geçiriyorsan ve tükettiğin içerik sana bilgilendirme ve büyüme amaçlı bir şeyler vermiyorsa ve sen sadece görmüş olduğun insanlarla kendini kıyaslıyor ve adeta onları kıskanıyorsan, zamanını ve enerjini gereksiz şeylere harcıyorsun. Üstelik içsel inançlarını tekrar tekrar onaylıyorsun.
Aynı şey TV ve Netflix için de geçerli, ne tüketiyorsun ve ne kadar tüketiyorsun – meselenin özü bu. Enerjini hayallerini gerçekleştirmek için kullanman sana çok daha fazla yardımcı olacaktır. Doğru kitapları okumaya başlayabilirsin, ilgili konularda belgeseller izleyebilirsin veya çevrende yapmak istediğin şeyi başarmış insanları bulup sana ilham vermelerine izin verebilirsin.
Ayrıca tekrar tekrar fark ettiğim bir şey daha var, oda bir şey yapmak isteyen pek çok kişi aynı şeyi yapan 1000 kişi olduğu için yapmak istediğini yapmıyor örnegin bir kafe açmak veya kitap yazmak hata social medyada bir şeyler paylaşmamak. Bence bu çok saçma ve cok yapan diye bir sey de yok. Her insan eşsizdir ve kendine öz bir hikaye sahiptir, bu yüzden ne yapmak istiyorsan başkaları yapıyor değip kendini geri çekme.

Manifest formülünün 6. ve son Elementi:

Eylemdir, Manifestledigini gerçekleştirmek için harekete geçmen gerekir. Kanepede oturup evet ben hayallerimi evrene gönderdim ve bana gelmesini bekliyorum diyemesin. Ayağa kalkmalı ve bu konuda gerçekten bir şeyler yapmalısın. Tekrar kitap yazma örneğini ele alalım, hayalinde bir kitap yazmak var ise konfor alanından çıkıp o kitabi yazmaya başlamalısın, çünkü kitap kendi kendine yazılmayacaktır.
Veya borçların var ise ve sen borçlarından kurtulmak istiyorsan kendine bir gelir gider tablosu yapman gerekir. Eğer gelen para borçlarını hızlıca ödemene yetmiyorsa bir ek is yapman gerekebilir belki.
Evren sana manifestilgini vermeden önce bir bakar sen bunu almaya hazır mısın veya bir caba gösteriyor musun. Eğer caba sarf etiğini görürse, iste o zaman kolaylıkla sana gelecektir istediklerin, buna inan. Sen yeter ki niyet et ve potansiyelini ortaya çıkar bak o zaman sana ne kapılar açılacak ve bugün hayal edemediğin güzellikler seni bulacak…

Simdi Manifest formülün 6 Elementini tekrar kisaca toparlıyorum.

1. Elementi: Niyet
2. Elementi: Manifestlediğin bugün hayatına varmış gibi tüm kalbinden hisset
3. Elementi: Seni sinirlayan tüm inançlarından kurtul
4. Elementi: Dününe bugününe ve yârin gelecek olan hersey icin sükür et
5. Elementi: Enerjini doğru yerlere harca
6. Elementi: Hayalerini hayatına geçirmek için eyleme geç

Bugünde bu güzel bölümüzün sonuna geldik, eger sen de benim gibi istediğin herseyi hayatina cekmek ve manifestlemek istiyorsan bana websitem cigdemaras.com dan ulaşabilirsin. Bu konu ile ilgi benden destek almak istersen, bundan büyük bir memnuniyet duyarım.
Bir dahaki bölümde görüşmek üzere sevgi ile kal, hoşça kal güzel insan.
Sevgiler Ciğdem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir